Phen375 anmeldelse: Sammensætning, dosering, test og observerede effekter

Phen375 anmeldelse: Sammensætning, dosering, test og observerede effekter

Det er faktisk et produkt tæt på PhenQ, og som vinder popularitet i dag. Det er disse appetitdæmpende virkninger, og derfor den hjælp, det kan give dig i din vægtøgning, der har overbevist mange brugere. Dens 100% naturlige sammensætning og også et plus, så du kan tabe dig op til 2,5 kilo om ugen.

Men hvad er virkningerne af Phen375 egentlig, og bør vi stole på disse lokkende løfter. For at give dig den mest pålidelige Phen375 gennemgang muligt, besluttede jeg at teste dette kosttilskud i en periode på 90 dage.

Før jeg giver dig de resultater, jeg opnåede, og hvad jeg syntes om dette produkt, ville jeg også præsentere dig for dets sammensætning, men også den dosering, der anbefales af producenten, samt eventuelle ulemper. Hvis du i slutningen af ​​denne artikel vil vide mere, anbefaler jeg dig at læse dette vidnesbyrd om Naturavox på Phen375.

1 Hvad er sammensætningen af ​​Phen375
2 Hvilke effekter kan forventes efter et kursus af Phen375
3 Dosering og kontraindikationer
4 Phen375 anmeldelse: hvad syntes jeg om dette kosttilskud?

Hvad er sammensætningen af ​​Phen375

Før jeg tester et kosttilskud, sørger jeg altid for, at dets producent er seriøs, og at de tests, der er udført for at sikre dets effektivitet, men frem for alt fraværet af skadelige virkninger på mit helbred. Det er alt sammen godt for phen375, udviklet af et laboratorium godkendt af FDA og respekterer de gældende standarder i USA og England. Dets virkninger er også blevet attesteret af mange ernæringsprofessionelle, såsom Dr. Erling Thom.

På kompositionssiden bliver jeg også hurtigt beroliget. Phen375 kommer i form af små tabletter indeholdende 6 100% naturlige ingredienser med fantastiske egenskaber. Du finder derfor:

– carnitin-L- cayennepeber – dehydreret koffeinpulver, – dendrobium nobile ekstrakt (en orkidé), – calciumcarbonat – chrompicolinat.

Hvilke effekter kan vi forvente efter et kursus af Phen375

Phen375 vil give dig mulighed for at tabe sig lettere takket være 3 specifikke handlinger.

– Den traditionelle appetitdæmpende effekt: peberfrugten, som phen375 er sammensat af, vil reducere din appetit og vil derfor give dig mulighed for at spise mindre (og springe mellemmåltider) ved at reducere dit daglige indtag med mindst 200 kalorier – Reduktionen af ​​optagelsen af ​​fedtstoffer og sukkerarter. Phen375 fungerer faktisk som et filter, der undgår for hurtig passage af lipider og kulhydrater. – Stigningen i dit energiforbrug: ligesom mange kosttilskud fremmer phen375 termogenese og fungerer derfor som en fedtforbrænder. Du vil derfor få fat i dit hvide fedt, og dermed tabe dig mere.

Dosering og kontraindikationer

Som alle kosttilskud er det tilrådeligt at nøje følge den dosering, der er angivet af producenten, men også at konsultere din praktiserende læge for at støtte dig i dit vægttab. For eksempel, tror ikke, at tage en højere dosis vil give dig mulighed for at tabe mere vægt. Dette er falsk og farligt for dit helbred.

Det anbefales at tage 2 tabletter om dagen, de første 20 minutter før din morgenmad og den anden før frokost. Undgå at tage det for sent om natten, da koffein kan forårsage søvnforstyrrelser. For at virkningerne skal være vedvarende, anbefaler producenten også at følge et forløb på mindst 3 måneder.

Den gode ting at vide er, at ved at bestille Phen375 fra den officielle hjemmeside, vil du være i stand til at drage fordel af attraktive rabatter. Køber du to kasser, er den tredje gratis. Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne, lover producenten også at refundere dig.

Nu videre til min Phen375 anmeldelse.

Phen375 anmeldelse: hvad syntes jeg om dette kosttilskud?

Kan lige så godt undgå unødvendig spænding: Jeg er glædeligt overrasket over virkningerne af Phen375. Selvfølgelig ved jeg, at det afhænger af personen, og jeg fuldførte min kur med en afbalanceret kost og 3 timers sport om ugen, men den appetitdæmpende effekt var øjeblikkelig, og jeg var i stand til hurtigt at reducere mine portioner, især om aftenen, hvilket var en stor udfordring for mig. Derudover mærkede jeg ingen træthed eller negative virkninger på min søvn.

Efter tre måneder lykkedes det mig at nå mit mål ved at tabe de 10 kilo, jeg gerne ville af med. Endnu bedre, 3 måneder efter at jeg stoppede min kur, har jeg stadig ikke taget dem tilbage. Og jeg fortsatte med at dyrke sport, uden at det var en svær forpligtelse at holde. Jeg anbefaler derfor virkelig dette kosttilskud til alle dem, der ønsker at tabe sig.

Sujets similaires

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *